Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 265 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2012-03-16 13:24:40 
Funkiel Nówka

Dołączył(a): 2011-09-02 13:45:26
Posty: 5
Lokalizacja: ZGR
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: FZS 600 2003r
Ja wczoraj wyjechałem na test wskaźnika Robgiego i wszystko działa ok....
Dzięki Robgie


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2012-03-16 13:24:40 
admin ręczy i poleca:)

Dołączył(a):2011-10-03
Posty: 714
Lokalizacja: Polska

PostNapisane: 2012-03-16 17:54:15 
Funkiel Nówka

Dołączył(a): 2011-08-17 14:23:39
Posty: 13
Lokalizacja: Lubin/Zielona Góra
Płeć: Mężczyzna
GG: 10798674
Obecne moto: yamaha fzs 600
Robgie, nie ma innej opcji musi to działać. Zwłaszcza że na początku nic złego się nie działo. Co do czujnika jestem pewny:) Odsyłaj, zamontuje, zobaczymy. Może trafiłem na wyjątkowo złośliwy egzemplarz ;D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2012-03-23 19:55:44 
Funkiel Nówka

Dołączył(a): 2011-08-17 14:23:39
Posty: 13
Lokalizacja: Lubin/Zielona Góra
Płeć: Mężczyzna
GG: 10798674
Obecne moto: yamaha fzs 600
Dzisiaj zainstalowałem wyświetlacz nadesłany od Robgiego i problem ustąpił, była jazda próbna i wszystko hasa że aż miło:D Sprawa załatwiona :beer:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2013-03-03 23:41:13 
Mistrz prostej

Dołączył(a): 2012-03-06 10:46:51
Posty: 105
Lokalizacja: Warszawa
Płeć: Mężczyzna
Telefon: Samsung Galaxy
Obecne moto: fz6 2007r.
Strasznie chciałbym mieć wyświetlacz biegu.
Czy możliwe jest zrobienie takiego do mojego Fz6 s1 z owiewką 2007r ?
Dajcie znać i wiem że zaraz powiecie że mogłem sobie gdzieś poszukać, ale jak macie post z tym wynalazkiem podeślijcie bo chciałbym zobaczyć jak to działa, jak się montuje i kupić jak jest możliwość że u mnie będzie działać !
Dzięki !


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2013-03-03 23:49:47 
electronic supersonic

Dołączył(a): 2008-08-04 21:17:27
Posty: 1712
Lokalizacja: Koło Koła
Płeć: Mężczyzna
GG: 1045321
Telefon: czarny
Obecne moto: Tiger 1050
Ta wersja nie będzie działać. o nowej poinformuje.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2013-03-03 23:57:33 
Wcale nie jestem uzależniony od forum

Dołączył(a): 2011-09-28 09:12:05
Posty: 1460
Lokalizacja: Kraków,Skawina i inne Wioski :)
Płeć: Mężczyzna
GG: 9369302
Telefon: zaufania....
Obecne moto: odjechalo w swiat
Robgie napisał(a):
o nowej poinformuje.

czyli prace trwają ? :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2013-03-04 00:02:42 
Mistrz prostej

Dołączył(a): 2012-03-06 10:46:51
Posty: 105
Lokalizacja: Warszawa
Płeć: Mężczyzna
Telefon: Samsung Galaxy
Obecne moto: fz6 2007r.
Jak uda Ci się zrobić przełom to ja jestem zainteresowany :)
Na pewno będziesz miał dla kogo to wymyślić ! :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2013-03-04 00:08:11 
Moderator globalny

Dołączył(a): 2012-04-20 21:21:46
Posty: 539
Lokalizacja: WWE
Płeć: Mężczyzna
Telefon: Samsung Galaxy S7 :P
Obecne moto: Kocio
Kubatunio napisał(a):
Strasznie chciałbym mieć wyświetlacz biegu.
Czy możliwe jest zrobienie takiego do mojego Fz6 s1 z owiewką 2007r ?
Dajcie znać i wiem że zaraz powiecie że mogłem sobie gdzieś poszukać, ale jak macie post z tym wynalazkiem podeślijcie bo chciałbym zobaczyć jak to działa, jak się montuje i kupić jak jest możliwość że u mnie będzie działać !
Dzięki !


Kubatunio widzę że jednak zainteresowałem cię tym tematem :)

A przy okazji podziękowania dla Robgiego kupiłem zainstalowałem dziś testowałem :D super sprawa :beer:

Załącznik:
20130224_115936.jpg [76.04 KiB]
Pobrane 214 razy


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2013-03-04 00:10:08 
electronic supersonic

Dołączył(a): 2008-08-04 21:17:27
Posty: 1712
Lokalizacja: Koło Koła
Płeć: Mężczyzna
GG: 1045321
Telefon: czarny
Obecne moto: Tiger 1050
Kubatunio napisał(a):
czyli prace trwają ?



tak, przypomniało mi się i czekam az sie ciepło zrobi


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2013-03-04 00:40:18 
Mistrz prostej

Dołączył(a): 2012-03-06 10:46:51
Posty: 105
Lokalizacja: Warszawa
Płeć: Mężczyzna
Telefon: Samsung Galaxy
Obecne moto: fz6 2007r.
Zainteresowałeś owszem:)
Bo nie wiem o co chodzi, ale cena 350 zł jest jakąś wybujałą jak za kawałek kabla i paru diod, jak jest na allegro.
To jest tylko lekka pomoc, więc wolę jeździć bez jak mam tyle wybulić ^^
Ale jak nas mistrzu od wyświetlaczy wymyśli coś takiego to z chęcia kupię:)
Takiej kasy nie szkoda nawet jakbym miał na półkę postawić.
A jestem na etapie upiękaszania swojego Fazerka, czyściłem już kolektory, kupiłem pastę polerską autosol i mam zamiar jeszcze spolerować szybkę bo się zaczęło pojawiać pare rys, a ja jestem lekkim pedantem :D
Pozatym 1 tak mocne moto i staram się dbać, żeby mnie nie zawiodło jak będę pocinał 180 :)
Bo jak niektórzy piszą że kupiją Fazera za 5tys to się za głowę łapie... to niektórzy mają rowery droższe..
Ale cóż, są ludzie co kupują malucha za 400zł i jeźdzą jeszcze.
Droższa benzyna niż ten maluch.

Fajnie, ale trzymaj się tematu dyskusji... chcesz się pochwalić, jest dział... albo PW do kolegi.
Brodzins


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2013-03-04 00:46:18 
Honorowy członek ;)

Dołączył(a): 2010-11-08 15:23:23
Posty: 1979
Lokalizacja: Katowice
Płeć: Mężczyzna
Telefon: Note 8
Obecne moto: Kilofazer 2005
KubatunioJedno Ci powiem i zacytuję klasyka: "nie ważne czym jeździsz, ważne jak tym jeździsz..."
Mieć ładne moto i "pocinać" jak to napisałeś 180 każdy jeleń potrafi ;)
Zamkniesz opony i zdrapiesz ograniczniki z podnóżków - to zrozumiesz że nie wygląd i cena są najważniejsze, ale pasja jaką się z tej jazdy czerpie! ;)

No i następny... w "temacie"....


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2013-03-05 02:32:47 
Mistrz prostej

Dołączył(a): 2012-03-06 10:46:51
Posty: 105
Lokalizacja: Warszawa
Płeć: Mężczyzna
Telefon: Samsung Galaxy
Obecne moto: fz6 2007r.
Nikt nie powiedział, że kto ma droższy ten ma lepszy, tylko motocykl to nie samochód, łatwiej o wypadek, więc warto mieć coś czego się jest pewien a nie najtańszy na allegro.

A żeby być w temacie... czekam z niecierpliwością na Licznik, jakby coś się zmieniło w pracach daj znać na priv :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2013-03-05 11:52:38 
Pryszczaty jeździec

Dołączył(a): 2012-11-22 01:09:12
Posty: 63
Lokalizacja: Jędrzejów
Płeć: Mężczyzna
GG: 7583921
Skype: karol.paw
Telefon: 512-120-906
Obecne moto: Transalp 650
Robgie, a zdradzisz choć rąbek tajemnicy?
Znaczy chodzi mi o to, na jakiej podstawie będzie zbierał informacje o aktualnie zapiętym biegu?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2013-03-05 12:02:25 
Mistrz Polski

Dołączył(a): 2009-12-08 09:33:58
Posty: 446
Lokalizacja: Gdynia
Płeć: Mężczyzna
Obecne moto: FZS 600 2002
Zgaduję, że jeśli licznik ma być uniwersalny - to będzie zliczał obroty silnika i prędkość - czyli tak, jak to robią konkurencyjne uniwersalne wyświetlacze.

Obawiam się, że cena też będzie znacznie wyższa.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2013-03-05 12:35:26 
Prawie jak Mistrz Świata

Dołączył(a): 2011-07-12 09:40:11
Posty: 947
Lokalizacja: wawa
Płeć: Mężczyzna
GG: 4948013
Telefon: 512 386 jedensześć5
Obecne moto: nowe
jak bedzie rozsadna i bedzie dzialalo w versysie to moze i ja sie skusze;p


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 265 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
cron
Administracja forum: admin@motocykl.org