Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2011-07-29 21:12:39 
Niemowlak

Obecne moto: brak
Fajna maszyna. A nie masz gdzieś w garage jakiegoś TYSIĄCA??

Takiego szukam :D

PostNapisane: 2011-07-29 21:12:39 
admin ręczy i poleca:)

PostNapisane: 2011-07-30 01:12:48 
Człowiek Szafka

Telefon: 693183962
Obecne moto: VFR 800 FI 2000r
uważam że temat zszedł z toru...

Jeżeli panowie macie coś do siebie proszę o dyskretne załatwienie tego to nie forum onetu.

Więcej takich sytuacji nie będzie!

PostNapisane: 2011-07-30 07:32:14 
Prawie jak Mistrz Europy

a ja się z Wami nie zgodzę że dobry sprzęt stoi kilka dni max tydzień....na każdego sprzeta jest klient tylko trzeba poczekać. ja swojego Thundera wystawiałem 3 razy...czyli ponad miesiąc wisiał na allegro. Telefonów w przeciągu trwania aukcji ani jednego.....gdy kończyła się aukcja za 3 razem powiedziałem, że już go nie wystawię i zostaje u mnie na następny sezon....ale jeden telefon...pierwsze oględziny i poszedł od ręki. Pokazałem wszystkie jego wady i niczego nie ukrywałem przy sprzedaży mając nadzieje że kupujący się jeszcze rozmyśli :P swoją drogą pozdrawiam go bo może to przeczyta hehehe:) moto buja się teraz po Zabrzu i pewnie jest mu tam dobrze :)

PostNapisane: 2011-07-30 08:00:28 
Niemowlak

Obecne moto: brak
I tak powinno być. Kupujący wie wszystko o kupowanym sprzęcie i później nie ma zbędnych przepychanek.

Pozdrawiam uczciwych sprzedających:)

PostNapisane: 2011-08-01 22:32:50 
andrzej79 napisał(a):
I tak powinno być. Kupujący wie wszystko o kupowanym sprzęcie i później nie ma zbędnych przepychanek.

"Żyje w kraju w którym wszyscy chcą mnie zrobić w chu...."
To jest Polska właśnie - kupujesz używane moto - musisz obejrzeć każdą śrubkę - takie realia i choćbyście oczekiwali cudów i iddylli w stylu wszystko tak jak być powinno - to może dopiero za kilka pokoleń.

Moje zdanie na temat spawania ram aluminiowych - da się i nawet Ci goście robią to już kilka ładnych lat- moto dalej latają w stuncie i nikt nie płacze nad dodatkowym spawem.
Osobiście miałem taki przypadek że postawione obok siebie 2 gixy 750k4 po zdjęciu zbiorników - miały inaczej pospawane ramy na główce - co się okazało - obydwa po dzwonach - ale do sprzedaży - igły :wink:
Ramy aluminiowe mają strukturę plastra miodu - kawałek przeciętej ramy pod mikroskopem tak właśnie wygląda - spaw - zlewa to wszystko - jest mocniejszy niż rama obok - ale umiejętne wzmocnienia w odpowiednich punktach i moto dalej lata prosto :wink:

PostNapisane: 2011-08-02 00:54:50 
Pryszczaty jeździec

Jestem w tym temacie laikiem, ale na zdrowy rozum nie jet problem takie poskładanie moto czy auta, żeby odpowiednie punkty zawieszenia były na swoim miejscu i miały odpowiednią sztywność. W aucie dochodzi jednak problem jak taka naprawiana struktura zachowa się w czasie dzwona. Wszak nadwozie ma nas chronić. W przypadku moto ten element nie występuje.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3