Witam,
Oglądałem tego fazera z pierwszego ogłoszenia. Generalnie motocykl się prezentuje bardzo dobrze. Sprowadzony w 2010 roku z Anglii. Tam był jeden właściciel i jeden w Polsce. Nie będę pisał o plusach, tylko napisze co mi się nie podobało i pomożecie mi podjąć (mam nadzieję) decyzję.
-Z racji tego że sprowadzony z Anglii, to ma reflektor robiony po angielskie drogi, czego nie zmodyfikował właściciel i motocykl świeci bardziej na lewo, niż na prawo. -Gość mówi że jemu palił 7 litrów (więc jeśli zaniżał spalanie to jest według mnie źle, bo czytałem opinie że powinien mniej palić średnio przy mieszanej jeździe) Dlatego chciałem już z 2007 roku fazera który jest lżejszy od wersji 2005 i ma poprawioną mapę zapłonu -Siedzenie jest obszyte. Właściciel nie wie czemu -Nie jestem pewny czy plastiki koło siedziska są oryginalne, bo wydawało mi się że oryginalna wersja miała napis FZ6 -Motocykl nie ma ciężarków (tak jak ktoś wcześniej zauważył) -zaliczył 2 parkingówki ( obtarty błotnik z przodu i część silnika oraz ułamana końcówka klamki) sam nie wiem czy to nie był szlif przypadkiem -nie wiem czy kierunkowskazy oryginalne (dziwny kolor)
Poza tym oceńcie zdjęcia. Robiłem tylko zdjęcia tym elementom, które wydawały mi się podejrzane. Jak wg was kolektory wyglądają? To normalne że są takie przyrdzewiałe?
Proszę o pomoc, bo jestem w kropce. Kupować czy nie?
|