Dołączył(a): 2009-12-16 12:56:07 Posty: 344 Lokalizacja: Gród Kraka
Telefon: Szajsung
Obecne moto: BMW R1200GS ADV LC
|
Witajcie.
Co prawda rzadko tu zaglądam, ale moje serce na zawsze będzie związane z Yamahą. Mam nadzieję, że wybaczycie mi moją absencję i nie obrazicie się, że wrzucę tu ofertę sprzedaży swojej faszystowskiej Helgi.
Niejednego tu już zaraziłem Bawarską marką i nie ukrywam, że może ktoś jeszcze się skusi.
Sprzedam najwspanialsze 53.000 km swojego życia.
VIN: WB10A0209EZ200532
Motocykl zakupiony w salonie BMW Sikora w Bielsku-Białym w lutym 2014r (na Walentynki)
Motocykl zakupiony z maksymalną opcją wyposażenia, poza quickshifterem (nad czym teraz ubolewam) Wszystkomający.
Założyłem parę dodatków Touratecha, które uznałem za przydatne i sprawdziły się w 100%:
-Podwyższenie kierownicy -Dodatkowe gmole na bak -Osłony cylindrów -Osłony kolektorów -Osłona kardana -Osłony handguardów -Osłony przeciwmgielnych świateł LED -Toolbox
Do tego parę akcesoriów:
-Akcesoryjny tytanowy tłumik Akrapovič HP (bez db-killerów) -Skrytka narzędziowa BMW zamiast siedzenia pasażera. -Oryginalna osłona światła LED BMW (moim zdaniem lepsza niż Touratech bo poprawia aerodynamikę) -Torby na gmole na bak Touratech -Torba na kierownicę Touratech -Oryginalny tankbag BMW -Oryginalne torby do kufrów BMW -Oryginalny rollbag BMW -Rollbag Ortlieb 19L -Oryginalny softbag BMW (mały)
Motocykl od początku serwisowany w najlepszym serwisie ASO BMW, czyli w BMW Sikora
Ostatni przegląd: 28.05.2016 przy 49.000 km
Obecnie dołożyłem 4200 km, czyli przebieg wynosi 53.000 km
Aktualnie motocykl na oponach Michelin Anakee Wild - obydwie na wykończeniu, ale jeszcze ze 2 tyś km pojadą.
Wraz z całym motocyklem, kupujący otrzyma wszystkie w/w dodatki, czyli:
-nawigację -kufry, -wszystkie w/w torby, -dodatkową przednią oryginalną felgę BMW (19 cali - nieuszkodzona) -kilka opon (Anakee Wild na tył po 3500 km oraz 3 przednie opony - nowa Metzeler Tourance Next, Metzeler Karoo 3 po 7000 km oraz Anakee 3 po 4600 km) -oryginalny tłumik BMW (przebieg 24.000 km)
Dla chętnego w cenie oddam też mój strój BMW Rallye 3 żółto-czarny rozmiar 58 góra i 56 dół (long) Strój jest zciorany i wygląda jak wygląda, ale spełnia swoją rolę - nie raz uratował mi skórę. Do tego dorzucam buty Daytona GTX Gore-Tex rozm.44 - stan nadający się do użytku. Nie ciekną.
Motocykl nie jest nowy. Ma swoje blizny z których albo jestem dumny w jakich okolicznościach powstały albo jestem szczęśliwy, że uratowały mi życie.
Ten motocykl to ucieleśnienie moich marzeń i oczekiwań. To co potrafi wybaczyć i jakie ma możliwości to dokładnie to, co oglądacie na filmach. To jest czołg a jednocześnie Ferrari. Nigdy mnie nie zawiódł. Jest w pełni sprawny. Siadasz i jedziesz na koniec świata. Dosłownie.
Pytania? Proszę dzwonić do mnie.
Wątpliwości? Proszę dzwonić do Bielska do Sikory i gadać z szefem serwisu. O moim motocyklu wiedza tam wszystko a nawet więcej niż ja.
[ img ]
[ img ]
[ img ]
[ img ]
[ img ]
[ img ]
Po zakupie nowy nabywca będzie się czuł co najmniej TAK:
[ img ]
Cena za wszystko: 75.000 zł.
Telefon do mnie: 608-cztery-33-6-trzy-8
Więcej zdjęć wysyłam zainteresowanym. Uszanowanie.
|
|